debiteurenbeheer software
Onze klanten aan het woord

Bij iController luisteren we ook graag naar wat onze klanten zeggen over onze software en de invloed van onze applicatie op hun debiteurenbeheer. Zo kunnen wij onze software blijven toespitsen op de noden van onze klanten en de evoluties binnen een modern Credit Management.

Quote geven
KINEPOLIS GROUP

Een absolute pionier in het uitbouwen van een modern, doordacht en geautomatiseerd debiteurenbeheer is de Kinepolis Group. Met aan het roer, van de dienst Credit & Collections, Christof Verelst – Transactional Teamlead (AP/AR). Christof en zijn team realiseerden heel wat indrukwekkende resultaten de afgelopen jaren en om dit te bewerkstelligen kozen ze resoluut voor de iController applicatie. Het was dan ook hoog tijd om hen eens te interviewen over hun ervaringen met iController. Ontdek in dit korte interview wat de Kinepolis Group heeft te vertellen over onze iController software, welke resultaten ze behaalden, en veel meer…

“….Wij willen onze tevredenheid uitdrukken in cijfers;
Zo zijn het aantal vervallen facturen met 27% gedaald en is de DSO van 36 dagen naar 25 dagen gegaan sinds wij met iController aan de slag zijn….”

 

Christof Verelst – Transactional Teamlead (AP/AR)

Group Vereenooghe

We vroegen ook Wendy Warnez, Financieel verantwoordelijke bij Group Vereenooghe (Mercedes), een interview te geven over hun ervaringen met de iController Software.
Groep Vereenooghe is een Belgische Mercedes-Benz concessiedealer met op vandaag 133 werknemers en vestigingen in héél Vlaanderen. Aan het roer van de financiële dienst bij Groep Vereenooghe staat Wendy Warnez. Wendy Warnez en Groep Vereenooghe kozen ervoor om in 2014 over te stappen naar een efficiënter en geautomatiseerd Credit Management, dit met behulp van de iController software.

THE HOUSE OF HR

The House of HR is de overkoepeling van verschillende rekrutering en selectiebureaus en andere vennootschappen. Bij het uitbouwen van een dienst Credit en Collections zijn ze op zoek gegaan naar een gecentraliseerde en geautomatiseerde tool. Hiervoor hebben ze gekozen voor iController.
Ontdek wat Patty Coupé, teamleader Dienst Credit Control – The House of HR, hierover te vertellen heeft…

“…Controller brengt organisatie in de chaos van het debiteurenbeheer…”

 

Patty Coupé, teamleader Dienst Credit Control – The House of HR

Ontdek hoe iController ook uw bedrijf kan helpen