Credit Management tool
Wij zijn wij

iController levert expertise, kennis en een allesomvattende applicatie voor debiteurenbeheer aan meer dan 1000 klanten door heel de wereld. Met de iController oplossing kunnen klanten op een correcte maar actieve manier hun uitstaande betalingen van klanten beheren en hun acties automatiseren.

iController helpt de financiële afdeling van zowel KMO’s als multinationals. De credit controller kan zijn hoeveelheid aan taken beter en sneller uitvoeren met als resultaat een betere kasstroom, terwijl de finance manager meer inzicht krijgt in cash flow, forecasting en risico beheer.

iController onderscheidt zich door de jarenlange expertise en kennis in efficiënt debiteurenbeheer, dat vertaald werd in een innovatieve en gebruiksvriendelijke applicatie. Een team van experten staat dagelijks in dienst van de klant met lokale support, R&D en opleidingen.

iController-map
3 X iController
Uitgebreide Support
Een team van consultants met een brede expertise en praktijkervaring, staan ter uwer beschikking. Ook in het geval van problemen kunnen klanten op ons rekenen.

Expertise en kennis
iController is onderdeel van de Credicogroup, dat samen met C&J Credit Services en iBiller verschillende innovatieve oplossingen en diensten aanbiedt voor debiteurenbeheer en incasso.

Resultaten
Dankzij de iController oplossing ervaren onze klanten een daling tot 60% in vervallen saldo’s, verbetert de interne werking, en vermindert het aantal dubieuze debiteuren.

Contacteer ons
Paul De Blende
Business Development Manager

Ruud Stechweij
Customer Care Manager