iController credit management modules
iController Modules

Omdat verschillende ondernemingen of diensten andere noden hebben inzake hun Credit Management ontwikkelde iController tal van handige en gerichte modules. Dankzij deze uitgebreide modules  zijn de automatiseringsmogelijkheden binnen uw Credit Management onbeperkt. Deze software oplossingen kunnen als aparte module worden voorzien of meteen worden geïmplementeerd binnen een complete iController omgeving.

rapportage debiteurenbeheer
Dynamische Rapportage

De rapportage module stelt onze klanten in staat om eenvoudig en snel hun eigen rapportconfiguraties te maken, zelf de inhoud te bepalen en vervolgens het resultaat in het gewenste formaat te bekijken en/of te downloaden. U kunt een onbeperkt aantal rapportconfiguraties creëren en deze vervolgens naar wens uitbreiden, aanpassen of delen. Ook kunnen er eenvoudig nieuwe exports gemaakt worden of rapportages gepushed worden naar verschillende geadresseerden.
Naast uw debiteuren, documenten, contactpersonen en vertegenwoordigers, krijgt men via de rapportage module nu ook toegang tot de uitgevoerde acties, het betaalgedrag van debiteuren, de workload van credit controllers en financiële geschiedenis op basis van alle beschikbare info in iController.

Dynamisch en eenvoudig

Rapporten op maat van uw onderneming

Management by exception

Meer info
Real-time geïntegreerde handelsinformatie

Vandaag de dag verandert de handelsomgeving
in snel tempo en hebben organisaties behoefte
aan snelle toegang tot betrouwbare informatie over potentiële handelspartners. Dankzij iController en de module handelsinformatie krijgt u in één blik een financieel inzicht over elk bedrijf en kan u bovendien uw Credit Management afstemmen op actuele inzichten en kredietscores.

24/7 de meest actuele handelsinformatie

Automatische gegenereerde iController scores
Aangepaste procedures

Contacteer ons
Handelsinformatie
Cash Forecasting

Dankzij de module Cash Forecasting kunnen CFO’s per dag, week, of maand een inschatting maken wanneer er betalingen moeten binnenkomen op basis van het gemiddeld betaalgedrag van elke klant. Zo kan men investeringen beter inplannen terwijl men de benodigde kredietlijnen tot een minimum kan beperken. Finance Managers krijgen meer inzicht in de winstgevendheid en ROI van elke klant op basis van een uitgebreide rapportering over het gemiddeld betaalgedrag van elke klant. Credit Controllers komen tot snellere procedures en zo tijdswinst omdat ze het gedrag van klanten kunnen incalculeren. Ze kunnen proactief actie ondernemen wanneer klanten hun eigen gemiddelde betaaltermijn overschrijden.

Weet wanneer cash-in te verwachten

Inzicht in het betaalgedrag van uw klanten

Onderneem sneller actie

Meer info
E-INVOICING SOLUTION

Voor KMO’s die op zoek zijn naar efficiënter debiteurenbeheer, is iBiller een sociaal facturatieplatform dat bedrijven helpt om hun facturen sneller betaald te krijgen en klantenservice te verhogen. iController is 100% complementair met iBiller, een complete applicatie voor elektronische facturatie die meer biedt dan alleen het verzenden van de facturen, maar ook zorgt voor statusbeheer van verzonden facturen, beantwoorden van vragen via een intern chat en mailsysteem, kopie facturen, elektronische betalingen, archivering en veel meer.

Krijg facturen sneller betaald

Bespaar tot 50% kosten

Centraliseer al uw informatie

Meer info
ibiller- sociaal facturatieprogramma

Ontdek hoe iController ook uw bedrijf kan helpen