iController-diensten
Onze diensten

iController is onderdeel van de Credicogroup, dat samen met iBiller innovatieve oplossingen aanbiedt voor debiteurenbeheer voor zowel KMO’s als multinationals in heel Europa. Wij leveren expertise, kennis en ondersteuning in het organiseren van uw debiteurenbeheer. De betalingstermijnen van uw debiteuren optimaliseren en meer rendement uit uw credit management beleid halen, dat is onze corebusiness!

Test3
Consultancy

U wenst advies om uw huidig credit management te optimaliseren? U wenst meer inzichtelijkheid in de status van de beloofde betalingen en wil een betere forecasting? Onze consultants staan u graag te woord met advies opgebouwd uit onze jarenlange ervaring in de sector.

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen

Geniet doelgericht advies en bijstand

Verbeter uw cashpositie

Meer info
Doelgerichte opleidingen

Credit Management heeft de afgelopen jaren een enorme groei en evolutie doorgemaakt, zorg dat uw organisatie op de hoogte is van de laatste evoluties en trends. Onze specialisten bieden opleidingen op maat, bij u op locatie, in onze kantoren of via webinars.

Optimaliseer uw werking met iController

Blijf op de hoogte van evoluties en trends

Doelgerichte Topics en opleidingen op maat

Contacteer ons
Om onze klanten een nog betere service te kunnen bieden, organiseert iController regelmatig een niet te missen opleidingsevent voor al zijn users.
Mis het niet en schrijf u nu nog in!
debiteurenbeheer uitbesteding
Detachering

Het zijn drukke tijden en uw financieel departement is onderbemand? Doe beroep op onze bekwame Credit en Cash collectors zodat u zich kan focussen op uw core business. Zodat uw openstaande facturen correct opgevolgd kunnen worden en uw cash flow niet geïmpacteerd geraakt.

Focus op uw kernactiviteiten

Tijdelijke of langdurige versterking van uw finance team

Uitgebreide expertise

Meer info
Events en Workshops

Voor de optimalisering van uw debiteurenbeheer en voor een nog betere werking met onze applicatie, organiseert iController tal van opleiding events, doelgerichte infosessies en workshops, webinars en veel meer. Zo blijft u steeds op de hoogte van de laatste trends in Credit Management.

Optimaliseer uw debiteurenbeheer

Blijf op de hoogte van evoluties en trends
Leerrijke klantenevents

Contacteer ons
iController-incasso

Referenties
Wat zeggen onze klanten over de iController tool

Ontdek hoe iController ook uw bedrijf kan helpen